Söögitoa vaip
Millise suurusega vaip valida söögilaua alla?
 
Söögilaua alune vaip toob tuppa värvi ja muudab ruumi hubasemaks. Lõppude lõpuks on söögituba koht, kus pere, lähedased sõbrad ja külalised tulevad kokku sööma ja tähistama. Enne söögitoa vaiba värvi ja stiili valimist mõelge ruumi ja laua suurusele ning kujule. See aitab teil kindlaks teha söögitoa vaiba ideaalse suuruse, mida oma koju vajate
 
Kuidas valida sobiva suurusega vaipa?
 
Üldreeglina peaks teie söögitoa vaip olema söögilauast 60-75 cm võrra suurem kõigist neljast küljest. Vaip peaks asuma otse söögilaua all ja olema ruumi keskel, et ruum oleks tasakaalus. Söögitoolid peaksid istuma täielikult vaibal nii, et oleks piisavalt ruumi toolide väljatõmbamiseks. Kui olete vaiba suuruse ära otsustanud, märkige see ala maalriteibiga, et näha, kuidas see enne vaiba ostmist välja näeb.
 

Veel nõuandeid söögitoavaiba valimiseks:

  1. Parima üldilme saamiseks sobita söögitoa vaiba kuju ruumi kujuga.
  2. Kaaluge muid nähtavaid elemente söögitoas ja mujal: seinavärvid, põrandamaterjal, aknakatted, mööbel jne. Valige vaip, mis neid täiendab ja ühtlustab.
  3. Kuna tegemist on söögitoaga, siis soovitame vaipa, millelt ei paista iga puru välja. Kui vaipa ei saa kergesti pesta, proovige söögitoas heledamatest värvidest eemale hoida. Tumedama tooni või mustriga vaibad varjavad plekke ja kestavad kauem.
  4. Puru maha kukkumine on vältimatu nii, et soovitame kindlasti vaipa, mida saaks regulaarselt puhastada või mis veelgi parem, pestav.

Meie vaibavaliku leiad siit: VAIBAD